Sponsor onze club met je online aankopen via Sponsorkliks!

Uitslagen
Contact  Links
Vrienden van Sportief
Leiding

Mijn naam is Iris en ik ben 20 jaar. Ik turnde vanaf mijn zesde bij Sportief, ondertussen al een aantal jaartjes gestopt. Turnen heb ik altijd met plezier gedaan. Ik ben op mijn 13e begonnen als hulptrainster. Ik geef met veel plezier les op de maandag in Oss.

 

Naast turnles geven, studeer ik op het ROC in Oss voor Maatschappelijke zorg.

 

Iris

Mijn naam is Esmée en ik ben 18 jaar. Ik turn al sinds mijn vijfde bij Sportief, altijd met veel plezier! Ik geef al 5 jaar les als hulptrainster op maandag en donderdag in Herpen bij Josina. Vanaf vorig seizoen ben ik ook zelf trainster van de dinsdaggroepen in Berghem.

 

Ik heb vier jaar de opleiding Sport, Dienstverlening en Veiligheid gedaan. Nu studeer ik dierverzorging op het helicon MBO Nijmegen. Ik wil graag verder studeren tot dierenarts assistent.

 

Esmée

Hallo allemaal,

Mijn naam is Daineen, ik ben 20 jaar en woon in Oss. Vanaf mijn vierde ben ik lid van Sportief, eerst kleutergym en later gestart met turnen. Helaas heb ik vorig seizoen een blessure opgelopen waardoor zelf turnen op een laag pitje staat, 1 uur in de week. Ik turn dan op vrijdag bij Vera. Een aantal jaar geleden ben ik begonnen als hulptrainster bij de basisgroepen in Berghem. Na een aantal jaar ben ik begonnen als trainster op de woensdag. Dit seizoen verzorg ik de trainingen van de Middenbouw op dinsdag en zaterdag. Ook zal ik actief zijn bij doe-dagen en wedstrijden.

 

Naast het turnen en lesgeven ga ik naar school in Nijmegen en word ik opgeleid tot verpleegkundige. Voor deze opleiding ging ik naar school in Arnhem en ben ik opgeleid tot gymlerares.

Daineen

Mijn naam is Chantal Dollevoet, ik ben 21 jaar en kom uit Teeffelen. Ik ben trainster van de Jong Talenten, wat ik doe op zaterdagochtend in Oss. Ik was 6 jaar toen ik lid werd bij Sportief als turnster, dat heb ik 12 jaar met veel plezier gedaan. Daarna ben ik als hulptrainster begonnen en doorgegroeid naar trainster, wat ik nog steeds met veel plezier doe. De trainingen geef ik op een leuke en speelse manier wat leidt tot leerzame trainingen, waarin ik het beste in elke turnster naar boven wil halen. Ook ben ik te vinden bij wedstrijden die ik begeleid of jureer.

 

Daarnaast ben ik student. Ik heb gestudeerd aan CIOS in Arnhem en volg nu een studie in Eindhoven aan het Fontys Sport & Bewegingseducatie richting Sportkunde, wellness.

Chantal

Hallo allemaal, Ik ben Robin en ben 18 jaar oud en kom uit Oss. Ik turn al sinds mijn 5e en ben al bijna 5 jaar lang hulptrainster. Dit jaar begin ik als trainster, op woensdag de basisgroep. Zelf train ik ook nog steeds, op dinsdag en vrijdag in de selectie.

 

Ook begin ik dit jaar met een nieuwe studie, Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek in Breda. Ik ga met veel plezier het lesgeven beginnen en hoop dat iedereen het naar zijn zin heeft bij mij, misschien tot snel!

Robin

Hallo allemaal,

Mijn naam is Amber Koopmans en ik ben 19 jaar oud. Ik zit op de Pabo in Den Bosch, in het tweede jaar.

Dit is het derde jaar dat ik lesgeef in Schaijk, op vrijdagavond van 17:30 // 20:30 uur, ik doe dit met erg veel plezier! Ik ben al lid bij sportief vanaf mijn 6e en ben begonnen als hulptrainster op mijn 12e. Zelf turn ik bij de B-selectie bij Kirsten.

 

Tot snel!

Amber

Hé, ik ben Josina, 28 jaar en woon in Herpen. Mijn carrière bij Sportief begint op 28 september 1993; van basisturnster in Herpen tot selectieturnster in Oss en van hulpjuf tot trainster. Al 10 jaar verzorg ik de trainingen in Herpen, vanaf 2012 actief in Berghem (zaterdag) en september 2016 gestart in Zeeland. Ik geniet van het lesgeven en zorg dat mijn lessen leuk, afwisselend en leerzaam zijn.

 

Ik werk bij Timmerbedrijf van der Loop en ik stap graag op de mountainbike om in de bossen op zoek te gaan naar leuke bospaadjes.

Josina

Mariska is mijn naam, ik ben 26 jaar en woon in het gezellige Oss. Turnen is een passie van mij en ben dan ook erg trots op onze turnvereniging Sportief. Als 5-jarige eerst zelf begonnen met turnen en dat is uitgegroeid tot een verslavende hobby. Ik geef les aan de selectie Middenbouw op dinsdag en zaterdag. Leerzame turnlessen met veel enthousiasme van de kinderen! Daar geniet ik van! Tot snel!

 

 

Mariska

Mijn naam is Kirsten, ik ben 22 jaar en ben al bijna mijn hele leven lid van Sportief. Op mijn 4e ben ik begonnen met turnen en op mijn 13e ben ik begonnen als hulptrainster. Een paar jaar daarna ben ik zelfstandig les gaan geven. Sinds juli 2013 mag ik mezelf officieel leidster noemen. Ik geef nog steeds met heel veel passie les aan allemaal verschillende meiden. Dit jaar mag ik lesgeven aan de onderbouw A selectie en de bovenbouw B selectie. Deze groepen verschillen erg veel van elkaar en dit vind ik het leukste aan het lesgeven.

 

Eerst heb ik 2 jaar AD hotelmanagement gestudeerd in Eindhoven. Na mijn afstuderen ben ik verder gaan studeren Small business en Retail management aan Avans in Den Bosch. Daarnaast werk ik nog 20 uur bij de Lidl in Heesch als assistent supermarktmanager.

Kirsten

Hoi hoi, mijn naam is Charlotte, 18 jaar oud, en ik woon in Haren. Ik ben al vanaf mijn 8e jaar actief bij Sportief, eerst begonnen als basisturnster en uiteindelijk bij de selectie terecht gekomen. Ik ben op mijn 13e begonnen als hulptrainster en ben nu voor het derde jaar als trainster aan de slag. Jullie kunnen mij vinden op de zaterdag in Oss waar ik de A-selectie Onderbouw en de B-selectie Onderbouw train. Ook bij de wedstrijden ben ik vaak te vinden! Ik wil het beste naar boven halen uit iedere turnster, daarvoor sta ik elke zaterdag vol energie in de zaal! En dat op een positieve en sportieve manier!

 

Verder begin ik dit jaar met een nieuwe opleiding; Diergeneeskunde in Utrecht.

Charlotte